Siirry suoraan sisältöön
Home » Blogi » Miksi persoonalliset vaatteet ovat toimiva idea nettikauppaan

Miksi persoonalliset vaatteet ovat toimiva idea nettikauppaan

  • tehnyt
Persoonalliset vaatteet menevät kaupaksi.

Persoonalliset vaatteet ovat monille aloitteleville nettivaatekauppiaille paras valinta, sillä tällaisia vaatteita ei löydy muualta, joten ostajat eivät karkaa kilpailijoiden kauppoihin. Vaatii kuitenkin taitoa ja luovuutta luoda persoonallinen ja lukuisista olemassa olevista vaatemerkeistä erottuva merkki. Oman osansa vaatii myös vaatteiden tekeminen, mikäli ne valmistaa itse. Helpompi vaihtoehto tosin on jälleenmyyjä toisen suunnittelijan vaatteita. Nettikauppa onkin siihen nopea ja helppo ratkaisu.

Miksi persoonalliset vaatteet ovat massavaatteita parempi idea

Massatuotteita on netti pullollaan. Monet kilpailijat saattavatkin myydä niitä itseä nopeammin tai tarjota vaikkapa nopeammat tai ilmaiset toimitukset. Uusien myyjien voikin olla hyvin vaikea erottua edukseen. Siksi kannattaa valita persoonallinen tuote. Tuote, joka on harvinainen, tai jota ei löydy lainkaan muista nettikaupoista, herättää mielenkiinnon. Tällöin ei ole myöskään niin suurta pelkoa, että niin useat asiakkaat karkaisivat kilpailijan sivustoille.

Se, mitä myydä verkkokaupassa, kannattaa suunnitella huolella. On esimerkiksi otettava huomioon vaatteiden hankintaan tai valmistukseen menevät kustannukset sekä aika. Sinun on myös mietittävä, millainen yritysmuoto sinulle sopii. Moni aloittaa kevytyrittäjänä, joka onkin usein riskittömämpi vaihtoehto yrittäjään verrattuna. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia itse esimerkiksi kirjanpidosta ja verojen maksusta, jolloin aikaa jää itse nettikaupan suunnitteluun ja pyörittämiseen.

Millaisia ovat persoonalliset vaatteet

Persoonallisia vaatteita pienen nettikaupan kautta myydessä ei kannata aliarvioida verkostoitumisen ja suosittelujen voimaa. Tuotteista kannattaa kertoa netin lisäksi tutuille myös oikeassa elämässä. Moni huippubrändi on tästä hyvä esimerkki; esimerkiksi maailmanlaajuisesti suosittu The North Face aloitti toimintansa vuonna 1968 pariskunnan perustamana yhtenä vähittäismyymälänä.

Avainsanat: